Entreprenør Einar Brekstad vant kontrakt om støyisolering

Fosna-Folket melder at Forsvarsbygg har tegnet ny kontrakt i støyisoleringsprosjektet. 

F.v: Daglig leder Terje Brekstad i Ørland-entreprenøren Einar Brekstad as og plan- og eiendomssjef i Forsvarsbygg kampflybase Carl Oscar Pedersen i forbindelse med kontraktsigneringen.  (Foto: Forsvarsbygg)

Foto: Fosna Folket

 

Ørland-entreprenøren Einar Brekstad as signerte denne uka sin første kontrakt for støytiltak rundt oppgraderingen av Ørland flystasjon som Norges hovedbase for F-35.

– Det er en liten del av omsetningen vår, men vi har luktet på dette markedet. Nå høster vi erfaringer fra denne første kontrakten vår i denne runden med støytiltak rundt Ørland flystasjon. Det kommer flere anbudsrunder og vi posisjonerer oss mot dem, sier Terje Brekstad, som er daglig leder i Einar Brekstad as.

11. september signerte Forsvarsbygg og Einar Brekstad kontrakt for utførelsen av støytiltak på 71 boliger i den gule støysonen rundt Ørland flystasjon. Kontrakten har en verdi på 14,6 millioner kroner ifølge Forsvarsbygg.

Les mer på Fosna-Folket.no