2 tanker om “Kontakt

 1. Geir

  Idioti hva jeg ser på tv i dag
  Hvor ofte går det et fly fra Ørland, en gang i timen, ikke talom, hvor ofte blir dere forstyrret 5 ganger i døgnet max, tullinger.

  Har tjenestegjort på Ørland i 3 år og vi hadde ikke mer enn 3 til 5 fly som lettet eller landet hver dag, er dette plutselig forandret????

  Pass på ikke irriter forsvaret for mye, se på Andøya, plutselig flyttet de til Bardufoss, sjedde over natta, og plutselig forsvant 7000 militøre derfra, butikker gikk konkurs , huser sank med 70 prosent i verdi det er fremdeles 100 vis av huser på billigsalg

  Alt der skjedde på dagen ingen forvarsel en av grunnene var klager fra lokal befolkningen, nå roper de på hjelp, hele Andøya er konkurs, alle sliter og alle ønsker forsvaret tilbake men dette er nå historie.

  Slutt å klage å vør glad dere har forsvaret tilstede hvis ikke er dere ingenting

 2. Elin Hovde

  Hei. 22. oktober 2018 mellom 14.30 og 15.30 på befaring i Måkeveien 6 på Uthaug hos Aslaug Helene Øien. Der bor min mor som har fått støyisolering. Det ble skrevet under på en avtale/liste i begynnelsen av september i fjor og ramset opp en del punkter/mangler som skulle være reparert innen 13. september i år. Noe er gjort, men vi har bl.a. klaget på ei verandadør som fikk for høy dørstokk og så er det en stige som er kommet bort for mamma. Det er Byggmester Strand som har stått for arbeidene hos min mor. Vi sendte en skriftlig klage i fjor sommer angående verandadøra. Da Strand var og tok mål, lovte han at mamma skulle få ei dør med lav terskel. Hun er gammel og er nå avhengig av rulator. Men døra som ble satt inn har en terskel som er 2 cm høyere enn den de tok ut, og dette har vi klaget på. Men Strand har ikke vist noen interesse for å ordne opp. Denne verandadøra er anført på mangellisten, men det har ikke skjedd noe. En stige som har tilhørt min mor er også kommet bort. Strand har lagt igjen annen stige, men som det ikke går an å bruke(i flg folk som kan sånt). Dette er også nevnt i mangellisten, men vi har ikke fått noen ny stige. I hovedsak er det min datter Britt Elena Wollan som har vært hos min mor og bistått henne under denne prosessen. Hun blir også med på befaringen den 22. oktober. Nå ber vi om at representant fra Støygruppa blir med når Forsvarsbygg og entreprenør kommer på besøk til Måkeveien 6 den 22. oktober for vi føler oss ikke kompetente nok i denne saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.