TIlbud om rådgivning for huseiere som får støyisolering

 

isolering

Støyisolering er i full gang og mange huseiere har nå fått påbegynt arbeid på sine hus.

I den forbindelse så har vi fått mange henvendelser fra folk som lurer på kvalitet og utførelse.  I media har det vært avdekket at det også gjøres feil som vi har fått lovnader på skal rettes opp før huseier overtar.

Forsvarsbygg har ansvaret for utførelsen og når de overleverer huset tilbake til eier skal arbeidet være utført i henhold til gjeldende standarder og regelverk. Det kan imidlertid være utfordrende for huseier å være sikker på at ting er gjort riktig. Forsvarsbygg har et garantiansvar i 5 år etter arbeidet er ferdig, men i verste fall kan skjulte feil dukke opp etter den tid. Det er da viktig at en er sikker på at ting er gjort riktig underveis i byggefasen.

Vi anbefaler at dersom huseier usikker og ikke har byggfaglig kompentanse selv så bør han/hun ta med seg noen som har kompetanse underveis i byggefasen og på sluttbefaringen.  Har du for eksempel en slektning eller venn som kan være med så anbefaler vi at du involverer de.

Hvis du ikke har dette og er usikker, så bør du vurdere å leie inn ekstern hjelp. Et tips kan være å høre med firmaet som bygget huset ditt.

Støygruppa Ørland vil stille opp og hjelpe til så godt vi kan. Vi har litt kjennskap til temaet men vi innehar ikke byggfaglig kompetanse til å kunne si om arbeidet er utført riktig eller feil. På bakgrunn av dette har vi et samarbeid med et firma på Brekstad som tilbyr rådgivning for denne typen arbeid. De har kompetanse innen fagområdet og kan engasjeres for å feks bistå underveis i byggefasen og på ferdigbefaring.

Logo_paÌŠ_hvit_bg-01 (002)

Austrått Bygg AS, Daglig leder Morten Anthonsen, Tlf: 90649318, epost: post@austraattbygg.no

Pris for tjenesten er kr 400 pr time eks. mva. og gjøres opp direkte til firma